La pissarra

La pissarra

dilluns, 30 de juliol del 2012

El trabajo más difícil del mundo, es el mejor trabajo del mundo


A continuació us deixo un anunci de TV que la marca comercial P&G ha realitzat amb motiu de les Olimpíades de Londres 2012. En aquest anunci es dóna les gràcies a la labor que tenen els pares i mares en cuidar dels joves esportistes i com gràcies a això aquests poden acabar assolint l'èxit esportiu.
Per tots els que sou pares o mares, sabreu de què va la qüestió, i és que perquè l'esportista pugui arribar a l'esport d'èlit és bàsic que el seu entorn immediat tingui cura d'ell/a.
Espero que el gaudiu!




Gràcies mare, gràcies pare




dissabte, 14 de juliol del 2012

La planificación de la pretemporada


A continuació us deixo un vídeo realitzat per Xesco Espar (Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i ex-entrenador del FCBarcelona d'handbol) on ens dóna unes petites pinzellades de l'estructura i característiques que han de tenir les pretemporades.
Espero que us serveixin d'orientació en aquestes èpoques ons els entrenadors, preparadors físics i tècnics estem programant les pretemporades. 





dimecres, 4 de juliol del 2012

Ejercicio para el trabajo de la visión periférica, velocidad de reacción y toma de decisiones en etapas de iniciación


A continuación podréis ver un ejercicio que me ha hecho llegar Miguel Izquierdo. Se trata de un ejercicio muy recomendable en etapas de iniciación y categorías base con el objetivo de trabajar la velocidad de reacción, la visión periférica y la toma de decisiones des de un enfoque lúdico-competitivo.





Moltes gràcies per la col·laboració Miguel!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...